Catalog de produse
Meniu principal
Închide

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

 

Vă rugam INSISTENT, știm că durează puțin (10-15 minute) ca înainte de folosirea mașinutei sa citiți din manual regulile de utilizare și în special recomandările cum se încarcă și se folosește mașinuța/motocicleta. Din experiența noastră, 99% din cei care ne-au contactat pentru diverse probleme nu au citit aceste instrucțiuni (reguli). Nerespectarea unor instrucțiuni pot deteriora anumite piese care nu vor face obiectul garanției și trebuiesc achiziționate separat.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

 


Diagnosticarea problemelor mașinuțelor electrice

În această secțiune, am dori să vă prezentăm pașii simpli pentru diagnosticarea unei mașinuțe electrice (motocicletă) dacă suspectați o defecțiune. Majoritatea problemelor pot fi rezolvate imediat, dar unele pot necesita un tehnician de service. Cu toate acestea, fiecare problemă poate fi rezolvată pe baza diagnosticului, nu există o problemă de nerezolvat. Multe dintre intervențiile necesare sunt atât de simple încât le puteți rezolva singuri în câteva minute. Mai jos veți găsi unele dintre cele mai frecvente probleme pe care le poate întâmpina mașina dvs.:

Citiți mai departe:


Întreținerea mașinuțelor electrice

În această secțiune, am dori să încercăm să răspundem la toate întrebările care le-ați avea cu privire la întreținerea și exploatarea mașinuței pentru ca copilul dumneavoastră să se bucure mulți ani de ea. Vă rugăm să respectați aceste indicații care pot deteriora starea mașinuței și pot duce chiar și la pierderea garanției. Dacă nu găsiți un răspuns la o anumită situație văr rugăm să ne trimiteți un mesaj pe email la adresa: office@premierkids.ro și promitem că vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Citiți mai departe:


Sincronizarea telecomenzilor la mașinutele electrice

În această secțiune, dorim să vă ajutăm și să vă explicăm pas cu pas cum să sincronizați telecomanda cu mașinuța electrică pe care o dețineți.

Citiți mai departe:


Cunoașteți bateria (acumulatorul) mașinuței electrice

În această secțiune, vă oferim toate informațiile cu privire la acumulatorul (bateria) vehicului dumneavoastră electric. Gasiți informații despre cum este alcătuit acumulatorul, când și cum trebuie încărcat, reguli de bază care prelungesc durata de viață a acumulatorului, sfaturi pentru reciclare, etc.

Citiți mai departe:


Întrebări și răspunsuri despre mașinuțele electrice

În această secțiune, am dori să vă răspundem la cât mai multe întrebări despre funcționarea mașinuței electrice, funcționarea unor componente ale mașinuței, întrebări generale și multe altele. Nu ezitați să aruncați o privire că nu veți regreta!

Citiți mai departe:


Întrebări și răspunsuri cu privire la magazinul online

În această secțiune, găsiți detalii despre funcționalitățile site-ului, despre comenzi și livrare, despre garanția produselor, despre procedura de service și multe altele.

Citiți mai departe:

Livrare în toată țara
După fiecare comandă plasată în site-ul nostru, veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru confirmarea comenzii și a modalității de livrare și plată. Livrarea se va face oriunde în țara prin firme de curierat rapid direct la tine acasă.
Retur in 14 zile
Poți returna în termen de 14 zile produsele comandate de pe site-ul premierkids.ro indiferent de motiv. Iți poți alege un alt produs sau primești banii înapoi rapid și simplu.
Gamă variată de produse
Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri produse de calitate superioară și avem grijă în permanență să actualizăm un stoc cât mai variat de produse.