Catalog de produse
Meniu principal
Închide

1. INFORMAȚII  DESPRE  SITE
Site-ul web premierkids.ro este administrat de SC ZULMIRE SRL cu sediul social în Constanța str. Grozești Nr. 5 cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului Constanța J1/1494/1998, CUI RO10651758, capital social subscris și vărsat de 200 lei. Site-ul comercializează produse doar pe teritoriul României.

2. ACCEPTAREA premierkids.ro, logarea cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.
În situatia în care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, vă solicităm să nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
Premierkids.ro își rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, vă solicităm să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

3. DREPTURILE DE AUTOR
Informațiile publicate pe premierkids.ro aparțin Site-ului, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al societății ZULMIRE SRL care administrează Site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail office@premierkids.ro.

4. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI
Odată cu înregistrarea unui comenzi pe site-ul premierkids.ro, cumpărătorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de societatea ZULMIRE SRL – administrator site –, respectiv prin telefon sau email.
Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător.
După plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda consumatorului/cumpărătorului, fără o notificare prealabilă, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea ZULMIRE SRL, în termen de 14 zile. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea produselor din comandă, în funcție de disponibilitatea acestora în stoc.
Livrarea produselor se poate face într-un interval de minim de 2 ore și maxim 48 ore, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare).
Toate informațiile/modalitățile folosite pentru descrierea bunurilor pe Site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, prețuri.
Produsele sunt disponibile în limita stocului.

5. LIMITARE RASPUNDERE PREMIERKIDS.RO
Site-ul premierkids.ro, precum și orice software utilizat în cadrul acestuia sunt furnizate în modalitarea în care se găsesc și atât cât sunt disponibile, fără nici un fel de garanții exprese sau implicite, dar fără a se limita la garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumăm răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului premierkids.ro, în tot sau în parte.

6. ANULARE COMANDĂ
Premierkids.ro (administrat de SC ZULMIRE SRL) și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare referitor la prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, premierkids.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă fără o notificare prealabilă.
ZULMIRE SRL face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, ZULMIRE SRL are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poata să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, și nu numai:
- prețurile afișate pe site-ul premierkids.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandat(e) nu se mai află pe stoc;
- tranzacția nu a fost acceptată de catre banca emitentă a cardului Cumpărătorului;
- datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

7. GARANȚII
Toate produsele sunt însoțite de factură și certificat de garanție (producător sau vânzător).

Garanția este de două tipuri:

 

  1. obligația legală a vânzătorului (garanție legală de conformitate) și/sau
  2. orice angajament asumat de vânzător sau producător (garanție comercială) față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă. Termenul de garanție legală de conformitate este de 2 ani și se calculează de la data livrării produsului, conform Legii 449/2003.

8. LITIGII
Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător și consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente de la sediul comerciantului/vânzătorului SC ZULMIRE SRL, respectiv Judecatoria Constanța.

 

Despre plățile prin carduri de rate

Sistemul de plată on-line este dezvoltat de către Eu Plătesc și presupune efectuarea plăților prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat. Plățile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure înseamnă o noua abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuprii plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizați:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații)
  • Data expirării cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului înscripționate pe banda cu semnatură)

Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu Banca emitentă a cardului dumneavoastă. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Eu Plătesc. Site-ul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Protecția datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC ZULMIRE SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dumneavoastră determină anularea comenzii.


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor şi sunt comunicate numai de către Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa de e-mail office@premierkids.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


Modalități de livrare: curieri proprii în Constanța, Fan Courier, Cargus.

Livrare în toată țara
După fiecare comandă plasată în site-ul nostru, veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru confirmarea comenzii și a modalității de livrare și plată. Livrarea se va face oriunde în țara prin firme de curierat rapid direct la tine acasă.
Retur in 14 zile
Poți returna în termen de 14 zile produsele comandate de pe site-ul premierkids.ro indiferent de motiv. Iți poți alege un alt produs sau primești banii înapoi rapid și simplu.
Gamă variată de produse
Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri produse de calitate superioară și avem grijă în permanență să actualizăm un stoc cât mai variat de produse.