Catalog de produse
Meniu principal
Închide

În continuare, încercăm să vă explicăm cum puteți să vă creați cont, autentifica în cont, modifica adresele sau datele personale sau reseta parola la contul dumneavoastră de pe site-ul nostru. La fiecare pas vom prezenta cum să faceți acest lucru fie că accesați site-ul de pe calculator/laptop, fie de pe un dispozitiv mobil. Pentru varianta mobila, pozele vor fi încadrate cu o imagine a unui telefon mobil pentru diferențiere.


Autentificarea în cont

O puteți face accesând opțiunea din dreapta sus a site-ului, iar pentru varianta mobilă aveți un buton în partea de jos numit Contul meu

Va apare o fereastră unde vă cere adresa de email și parola dacă v-ați creat contul în acest mod, sau folosiți autentificarea prin Facebook, Google+ sau Linkedin.

În partea de jos se regăsesc opțiunea de Creare cont nou și opțiunea de Resetare parolă care sunt detaliate mai jos.

Crearea unui cont nou

Puteți să vă creați cont nou prin metoda clasică prin furnizarea unei adrese de email sau cu ajutorul contului pe care-l dețineti de Facebook, Google+ sau Linkedin. Nu uitați să bifați casetele că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare și Politică de confidențialitate ale acestui site

Resetarea parolei

Puteți folosi această opțiune când nu mai știți parola care a-ți introdus-o când a fost creat contul. Pașii sunt următorii:

  • În fereastra care apare introduceți email-ul cu care v-ați mai logat pe site-ul nostru


 

Dacă nu v-ați mai autentificat cu adresa de email curentă veți primi un mesaj de eroare cum că respectiva adresă de email nu se regăsește în baza noastră de date.

  • Pasul următor constă în verificarea adresei proprii de email unde o să vă vină un email ce conține un link pentru resetarea parolei (dacă nu primiți vă rugăm să verificați și în folderul SPAM a unui mesaj cu titlul Resetare parolă
  • Ultimul pas este ca în fereastra ce se deschide să vă setați noua parolă. Trebuie să o introduceți în ambele câmpuri pentru verificare că o tastați corect.

Dacă parola a fost introdusă se va redeschide fereastra de autentificare și deasupra veți regăsi un mesaj de confirmare a schimbării parolei.


Administrarea contului

Aici veți găsi 6 opțiuni:

  • Date personale: nume, prenume, telefon
  • Comenzile: vedeți comenzile efectuate pe site-ul nostru
  • Wishlist: puteți vedea produsele adăugate în lista de favorite. Tot aici puteți șterge aceste produse
  • Adrese: adăuga, administra mai multe adrese de livrare
  • Firme: să gestionați firma sau firmele pe care doriți să faceți comanda
  • Schimbă parola: vă permite modificarea parolei cu care vă autentificați

Ieșirea din cont

Se face prin apăsarea butonului din dreapta sus

Livrare în toată țara
După fiecare comandă plasată în site-ul nostru, veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru confirmarea comenzii și a modalității de livrare și plată. Livrarea se va face oriunde în țara prin firme de curierat rapid direct la tine acasă.
Retur in 14 zile
Poți returna în termen de 14 zile produsele comandate de pe site-ul premierkids.ro indiferent de motiv. Iți poți alege un alt produs sau primești banii înapoi rapid și simplu.
Gamă variată de produse
Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri produse de calitate superioară și avem grijă în permanență să actualizăm un stoc cât mai variat de produse.