Catalog de produse

Masinuta electrica UTV Premier Dune, 24V, roti cauciuc EVA, 2 locuri, scaun piele ecologica, camuflaj

Masinuta electrica UTV Premier Dune, 24V, roti cauciuc EVA, 2 locuri, scaun piele ecologica, camuflaj

Cod : 6427470003876

1939 Lei
Garantie : 12 luni
Stoc disponibil
Livrare standard
Vineri, 03 Dec - Luni, 06 Dec
Culori disponibile
Masinuta electrica UTV Premier Dune, 24V, roti cauciuc EVA, 2 locuri, scaun piele ecologica, portocaliu
Masinuta electrica UTV Premier Dune, 24V, roti cauciuc EVA, 2 locuri, scaun piele ecologica, spider, rosu
importat de Premier Kids
Cantitate
Cumpără

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs


Descriere

Nou pentru anul 2021 cea mai spectaculoasă mașinuță! Este construită din materiale de înaltă calitate și cu performanțe ridicate. Are banchetă pentru două locuri din piele ecologică, ceea ce îl face confortabil pentru doi copii (1 - 4 ani) sau 1 șofer (5 - 6 ani). Roți EVA moi pentru confort și durabilitate. Mașina este, de asemenea, echipată cu faruri cu LED-uri față și spate. Centuri de siguranță reglabile pentru siguranța copiilor.

Noua telecomandă exclusivă 2.4G  cu 3 viteze și cu buton de oprire de urgență pentru părinți, Puteți opri mașinuța de la distanță sau puteți controla mașinuța dacă copii dumneavoastră nu sunt suficeinți de mari pentru a controla mașinuța. 3 viteze pe telecomandă - redusă, rapidă și super rapidă. Start lent, apoi accelerează ușor la viteză rapidă. Gardă la sol extra mare pentru toate terenurile - 29cm. Suspensii cu arc metalic adevărat pe față și spate pentru mai mult confort, în timpul condusului. Pe partea multimedia există melodii încărcate + redare USB, SD, Bluetooth. Volan cu trei spițe, ușile și portbagajul se deschid. Voltmetru cu LED, trepte de viteză înainte și înapoi. Viteză de la 4 la 8 km/h, depinde de greutatea copilului și calitatea drumul pe care circulă mașina!

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 60W alimentate de o baterie de 24V, 7Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate de dimensiuni mari din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă. Roțile au un diametru de 16 inchi (~ 41cm)!

Suspensii

Mașinuța este prevăzută cu suspensii pe toate roțile pentru o deplasare lină a copilașului dumneavoastră.

 

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid fie cu ajutorul butonului plasat pe exteriorul mașinuței, fie cu butonul plasat pe interiorul mașinuței.

 

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se pot aprinde prin activarea lor de la butonul de pe bordul mașinuței, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu o banchetă din piele ecologică în care pot încăpea 2 copilași (1-4 ani). Totodată pentru siguranța copiilor dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centuri de siguranță în două puncte pentru fiecare copil. Dimensiune banchetă: 58 cm lățime și 21 cm adâncime. Înălțime banchetă față de podea: 17 cm.

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan confortabil, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

 

 

Portbagajul se deschide

Portbagajul mașinuței se deschide, facilitând depozitarea unor lucruri ale copilașului. Nu îngreunați excesiv mașinuța cu lucruri grele și inutile, acest lucru are ca efect reducerea autonomiei de funcționare.

 

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat

și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Conector card TF (microSD)
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus.
  • Permite conectarea prin Bluetooth a unui dispozitiv extern (telefon, tabletă)

Atenție! mașinuța nu afișează ceasul pe display ci tensiunea disponibilă în bateria mașinuței!

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 20V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

 

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu buton pentru pornirea ei. Se apasă pe buton iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin apăsarea aceluiași buton. În dreapta se regăsește comutatorul de aprindere a luminilor de la faruri și stopuri sau închiderea lor.

În partea dreapta se găsește maneta de viteză: High - viteză mare de mers înainte, Low- viteză mică de mers înainte sau  Retreat - pentru mers înapoi. Mașinuța este prevăzută cu 3 viteze de deplasare înainte, mai repede sau mai încet dar acestea se pot seta doar din telecomandă.

 

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței.

Transportul mașinuței

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în scoaterea mânerului de transport din portbagaj, iar apoi prin ridicare mașinuța poate fi transportată doar pe roțile din față.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe. Pe telecomandă există butonul P (de la părinți) care prin apăsarea lui blochează toate comenzile mașinuței fie ele manuale sau din telecomandă (volan și accelerație) pentru situații urgente. Deblocarea se face apăsând din nou acest buton.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

Specificații tehnice

Generale
Marcă Premier
Dimensiuni 142 x 91 x 107 cm
Greutate 34 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 2 x 60W
Rotatii motor 12.000 rpm
Acumulator 24V, 7Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1,5 - 2 ore
Vârstă 2 - 3 ani
3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 50.00 Kg
Număr motoare 2
Număr locuri 2.00
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din buton
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Da
Caracteristici speciale 2 viteze
Bluetooth
bord luminat cu display electronic
claxon
comutator înainte/înapoi
comutator oprire/pornire faruri
control volum
efecte de sunet realiste
faruri și stopuri care se aprind
ieșire USB
mufă MP3
muzică
pedala de acceleraţie ţine loc şi de frână (când cel mic ia picioruşul de pe acceleraţie, maşinuţa se opreşte)
portbagaj care se deschide
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
suspensii pe cele patru roţi
voltmetru

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating