Catalog de produse

Masinuta electrica Premier Range Rover Vogue HSE, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb

Masinuta electrica Premier Range Rover Vogue HSE, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb

- 11 %
Masinuta electrica Premier Range Rover Vogue HSE, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb
CADOU
Set 2 numere personalizate pentru masinute electrice
1799 Lei
1599 Lei
Ați economisit 200 Lei
Garantie : 12 luni
Stoc epuizat
Culori disponibile
Masinuta electrica Premier Range Rover Vogue HSE, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, rosu
Masinuta electrica Premier Range Rover Vogue HSE, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, negru
importat de Premier Kids
Cantitate
Cumpără

Descriere

Această plimbare cu un SUV cu două locuri Premier Range Rover Vogue HSE este cu adevărat deasupra și dincolo de de ce oferă majoritatea altor mașinuțe. Mașinuța este un model licențiat de Land Rover și vine cu toate insignele autentice. O gamă de caracteristici deosebite precum un MP3 player și roți din cauciuc EVA fac o călătorie excepțională pentru băieți și fete cu vârsta de până la 7 ani. Land Rover-ul nostru a fost echipat cu scaune din piele, iar finisajul este vopsit în culoare pentru un aspect polizat ca la mașina reală. Copiii pot manevra singuri mașinuța sau pot fi conduși de un părinte folosind telecomanda de 2,4 GHz. Asamblarea este simplă și vă recomandăm să o faceți singur (45-60 de minute) pentru a vă familiariza cu funcționarea și controalele sale.

 

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 4 motoare de 45W alimentate de la o 2 baterii de 12V, 7Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

 

Suspensii pe roțile spate

Mașinuța este prevăzută cu suspensii pe roțile spate pentru o deplasare cât mai confortabilă a copilașului dumneavoastră.

 

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

 

Capota mașinuței se deschide

Capota mașinuței se deschide, unde copii vor avea surpriza să găsească un model al motorului asemenea modelului real. Modelul de motor e un capac care se poate pentru a mări capacitatea de depozitare.

 

 

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim ai copiilor dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un o banchetă cu două locuri din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copiilor dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centuri de siguranță în două puncte. Dimensiuni scaun: lățime 53cm, adâncime 20cm, înălțime scaun față de pdea 25cm.

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan confortabil, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 5 km/h.

  

 

Bord multifuncțional

Bordul include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Conector card TF (microSD)
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • radio FM
  • Bluetooth
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus.
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

Atenție! mașinuța nu afișează ceasul pe display ci tensiunea disponibilă în bateria mașinuței!

 

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu cheie pentru pornirea ei. Se învârte cheia la dreapta iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin rotirea cheii la stânga. După pornirea mașinuței, cheia se mai poate roti o poziție la dreapta ce are efect aprinderea farurilor și stopurilor. Lângă locașul de introducere a cheii se găsește comutatorul de viteză: înainte (poziția D), parcare (poziția P) sau mers înapoi (poziția R).

În dreapta găsim butonul de setare a tracțiunii: 2WD (funcționează doar motoarele roților spate, ideal pentru drumuri drepte și plane - bateria are ține mai mult) sau 4WD - tracțiune 4x4 pentru drumuri în pantă sau care nu sunt asfaltate.

 

Transportul mașinuței

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea mânerului de transport care se regăsește în spatele mașinuței (sub mașinuță) după care se ridică și se face deplasarea pe roțile față!

ATENȚIE! Înainte de a folosi trolerul neapărat comutați tracțiunea de modul 2x2, pentru dezactivarea motoarelor pe roțile din față, în caz contrar există riscul deteriorării acestor motoare!

 

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței.

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 10V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

 

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență Land Rover.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

ȘI NU UITAȚI! ACEASTĂ MAȘINUȚĂ ESTE ÎNTÂI DE TOATE O JUCĂRIE!

Specificații tehnice

Generale
Marcă Land Rover
Dimensiuni 140 x 79 x 70 cm
Greutate 31 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 4 x 45W
Rotatii motor 12.000 rpm
Acumulator 2 x 12V, 7Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1.5 - 2 ore
Vârstă 3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
6 - 7 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 50.00 Kg
Număr motoare 4
Număr locuri 2.00
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din cheie
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Da
Caracteristici speciale Acceleratia şi frâna pe aceeaşi pedală
amortizare pe roţile din spate
Bluetooth
bord luminat cu display electronic
capota se deschide
card SD
claxon
comutator înainte/înapoi
comutator oprire/pornire faruri
control volum
efecte de sunet realiste
faruri și stopuri care se aprind
ieșire USB
mufă MP3
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
radio FM
tracțiune 4x2
tracțiune 4x4
viteză: 7 km/h
voltmetru

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs