Catalog de produse

Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350 4MATIC, 12V, roti cauciuc EVA, Bluetooth, negru

Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350 4MATIC, 12V, roti cauciuc EVA, Bluetooth, negru

Cod : 6427470001407

- 22 %
Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350 4MATIC, 12V, roti cauciuc EVA, Bluetooth, negru
CADOU
Set 2 numere personalizate pentru masinute electrice
1029 Lei
805 Lei
Ați economisit 224 Lei
Garantie : 24 luni
Stoc epuizat
Culori disponibile
Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350 4MATIC, 12V, roti cauciuc EVA, Bluetooth, rosu
Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350 4MATIC, 12V, roti cauciuc EVA, Bluetooth, alb
importat de Premier Kids
Cantitate
Cumpără

Imagine 360°

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs


Descriere

Această mașinuță electrică originală Mercedes-Benz ML350 pentru copii oferă o calitate imbatabilă raport calitate/bani. Mașinuța este fabricată sub licență Mercedes Benz, ML350 este o replică fidelă originalului.

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 40W alimentate de la o baterie de 12V, 4.5Ah.

 

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

Suspensii pe cele 4 roți

Această mașinuță este prevăzută cu suspensii atât pe roțile din față cât și pe cele din spate, asigurând copilului dumneavoastră o călătorie cât mai confortabilă.

 

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în trei puncte.

Dimensiuni scaun: lățime 33cm, adâncime 17cm, distanță față de podea 14cm, înălțime spătar 18cm.

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan care imită foarte bine modelul original, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Bluetooth
  • Radio FM
  • Voltmetru, reprezentat grafic prin 4 niveluri diferit colorate care indică gradul de încărcare al acumulatorului.
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

 

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu cheie pentru pornirea ei. Cheia se introduce în locașul special prevăzut in bordul mașinuței. Tot pe bordul mașinuței în partea dreaptă se regăsește comutatorul care stabilește modul de deplasare: înainte sau înapoi. Comutatorul are și a treia poziție, cea din mijloc fiind setată pentru modul parcare. Mai există de asemenea și comutatorul de aprindere/stingere pentru farurile și stopurile mașinuței.

Transportul mașinuței și încărcarea bateriei

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea mânerului care se regăsește în partea din spate a mașinuței (sub mașinuță) și deplasarea ei pe roțile din față.

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței.

 

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul mai are doar o liniuță aprinsă, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Tot de pe telecomandă puteți alege una din cele 3 viteze de înaintare, mai încet sau mai repede. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență Mercedes-Benz.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating