Catalog de produse
Meniu principal
Închide
- 10 %
Stivuitor electric copii Premier Lift, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, galben

Alertă stoc

Email *
Introduceți un email și veți fi notificat pe email în momentul în care produsul revine pe stoc!
În stoc

Stivuitor electric copii Premier Lift, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, galben

1199 Lei
1079 Lei
Ați economisit 120 Lei
Producator
Livrare
Luni, 24 Iun - Marti, 25 Iun
Garanție : 12 luni (detalii)
Persoane fizice : 0 luni
Persoane juridice : 0 luni
Features

Descriere

Ia-ți casca, mai este de lucru! Acest nou stivuitor cu motor dublu de 12 V are furci în partea din față care se ridică cu adevărat, este, de asemenea, ușor de utilizat, doar săriți în spatele comenzilor și veți muta lucrurile ca un profesionist în cel mai scurt timp.

Cu cabina sa închisă pentru a completa aspectul, aceasta este o versiune mai mică aproape perfectă a obiectului real; cu excepția faptului că, în loc să fie concepute pentru muncă, acestea sunt despre distracție, să lăsăm munca pe seama adulților!

 

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 35W alimentate de la o baterie de 12V, 7Ah.

 

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

 

Suspensii

Pentru confortul copilașului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu suspensii pe roțile spate.

 

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

 

Faruri care se aprind

Faruri se pot aprinde cu ajutorul comutatorului prevăzut pe bordul mașinuței, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă deosebită. În timpul operării furcilor față, farurile clipesc ca la un stivuitor real.

 

Acoperiș protecție

Stivuitorul este prevăzut cu un acoperiș ce dă senzația de cușcă, respectând modelul real.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în două puncte. Dimensiuni scaun: lățime 35cm, adâncime 18cm, înălțime spătar 26cm, distanță scaun față de podea 20cm

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan care imită foarte bine modelul original, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 5 km/h.

 

Spațiu de depozitare

Mașinuța este prevăzut cu un mic spațiu de depozitare în partea din spate.

 

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat

  • Mufă USB
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)!
  • Bluetooth (permite conectarea telefonului sau tabletei la mașinuță)
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus sub formă grafică.

Sub panoul multimedia se găsește comutatorul de pornire/oprire faruri iar lângă în partea dreaptă comutatorul de deplasare sau funcția de legănare.

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu buton pentru pornirea ei. Se apasă butonul situat în partea dreaptă în stânga manetelor de control iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin apăsarea aceluiași buton încă odată.

Maneta din stânga are funcția de maneta de direcție: înainte (Forward), parcare (Stop) sau mers înapoi (Back). Cealaltă manetă din dreapta permite ridicarea sau coborărea furcilor: Rising (ridicare), Falling (coborâre).

ATENȚIE! Greutatea maximă pe care furcile o pot ridica este de maxim 10Kg. Vă rugăm nu forțați, riscați să distrugeți motorașul situat în interiorul ansamblului de ridicare.

 

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței. În dreapta mufei de încărcare se găseste comutatorul pentru alegerea modului cum se controlează mașina: fie din telecomandă fie manual prin apăsarea pedalei și setarea direcției din volan.

 

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul ajunge la ultima lumină roșie aprinsă, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

 

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

 

Dimensiuni mașinuță

Dimensiuni cutie: 99 x 64 x 52 cm

Instrucțiuni & Video

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs

Nu există momentan video-uri introduse

Specificații tehnice

Generale
Marcă Premier
Dimensiuni 142 x 62 x 100 cm
Greutate 25 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 2 x 35W
Rotatii motor 12.000 rpm
Acumulator 12V / 7Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1 - 1.5 ore
Vârstă 2 - 3 ani
3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 35 Kg
Număr motoare 2
Număr locuri 1
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din buton
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Da
Caracteristici speciale 3 viteze
acceleratia şi frâna pe aceeaşi pedală
Bluetooth
bord iluminat
claxon
comutator oprire/pornire faruri
control volum
efecte de sunet realiste
faruri cu LED-uri
funcție legănare
ieșire USB
mufă MP3
muzică
oglinzi laterale din plastic
portbagaj care se deschide
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
suspensii pe roțile spate

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating
Livrare în toată țara
După fiecare comandă plasată în site-ul nostru, veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru confirmarea comenzii și a modalității de livrare și plată. Livrarea se va face oriunde în țara prin firme de curierat rapid direct la tine acasă.
Retur in 14 zile
Poți returna în termen de 14 zile produsele comandate de pe site-ul premierkids.ro indiferent de motiv. Iți poți alege un alt produs sau primești banii înapoi rapid și simplu.
Gamă variată de produse
Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri produse de calitate superioară și avem grijă în permanență să actualizăm un stoc cât mai variat de produse.