Catalog de produse
Meniu principal
Închide
- 8 %
Masinuta UTV electric Premier Can-Am Maverick Speed RC, 2 locuri, 24V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, 2 motoare 240W, rosu

Alertă stoc

Email *
Introduceți un email și veți fi notificat pe email în momentul în care produsul revine pe stoc!
În stoc

Masinuta UTV electric Premier Can-Am Maverick Speed RC, 2 locuri, 24V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, 2 motoare 240W, rosu

2499 Lei
2299 Lei
Ați economisit 200 Lei
Culori disponibile
Masinuta UTV electric Premier Can-Am Maverick Speed RC, 2 locuri, 24V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, 2 motoare 240W, portocaliu
Masinuta UTV electric Premier Can-Am Maverick Speed RC, 2 locuri, 24V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, 2 motoare 240W, verde
Masinuta UTV electric Premier Can-Am Maverick Speed RS, 2 locuri, 24V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, 2 motoare 240W, negru
Producator
Livrare
Luni, 24 Iun - Marti, 25 Iun
Garanție : 24 luni (detalii)
Persoane fizice : 0 luni
Persoane juridice : 0 luni
Features

Descriere

Mașina anului 2022 a ajuns în sfârșit în România! Uimitorul ATV Maverick RC, copie a modelului Can-Am, cea mai bună mașină de teren din lume! Acest model este F-A-N-T-A-S-T-I-C! Cu suspensii pe roțile spate care sunt din spumă EVA, copilul tău se va simți foarte confortabil. Dar stai! Copii tăi! Da! Maverick este prevăzut cu 2 scaune din piele ecologică care suportă 2 copii simultan cu o greutate cumulată de maxim 60 kilograme! Mai mult, scaunele șoferului este reglabil în adâncime. Scaunele sunt prevăzute cu centuri de siguranță în 3 puncte!

Maverick RC este prevăzut cu 2 motoare spate foarte puternice de 240W (22.000 rpm) ce permit atingerea unei viteze amețitoare de 14 km/h!!

 

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 240W (22.000 rpm)

 

Motoarele sunt alimentate de la o baterie de 24V, 7Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din spumă EVA, durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

Suspensii

Mașinuța este prevăzută cu suspensii pe roțile spate pentru o experiență cât mai plăcută pentru micul șofer.

 

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

 

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu două scaune din piele ecologică, confortabile și spațioase. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în două puncte.

Scaunul șoferului este reglabil în adâncime cu ajutorul manetei situate sub scaun.

 

Spațiu depozitare

Mașinuța are prevăzută în partea din spate o mică benă ce poate funcționa ca un spațiu de depozitare pentru obiecte ușoare (de ex păstrarea telecomenzii).

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan sport care imită foarte bine modelul original, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 14 km/h (MARE ATENȚIE! - ESTE FOARTE RAPIDĂ FAȚĂ DE ALTE MODELE).

 

Bord multifuncțional

  • Mufă USB
  • Slot card TF (slot pentru cardurile microSD)
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

Atenție! mașinuța nu afișează ceasul pe display ci tensiunea disponibilă în bateria mașinuței!

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu buton pentru pornirea ei, cel pe care scrie START/STOP. Se apasă butonul iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin apăsarea aceluiași buton. Deasupra se găsește maneta de viteză mare sau mică sau poziția de parcare iar în dreapta se găsește comutatorul de pornire/oprire lumini faruri și stopurile mașinuței.

Tot pe bordul mașinuței în partea stângă se regăsește comutatorul care stabilește modul cum este condusă mașinuța: mod telecomandă - comenzile se dau exclusiv din telecomandă sau manual, caz în care conducerea mașinuței se realizează exclusiv din volan, pedală și manetă. Pentru deschiderea protecției este necesar deblocarea capacului de protecție prin rotirea șurubului de plastic de la baza comutatorului.

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 20V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Tot de pe telecomandă puteți alege una din cele 3 viteze de înaintare, mai încet sau mai repede. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență Can-Am.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

 

Dimensiuni mașinuță

 

Instrucțiuni & Video

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs


Specificații tehnice

Generale
Marcă Can-Am
Dimensiuni 145 x 85 x 80 cm
Greutate 40 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 2 x 240W
Rotatii motor 22.000 rpm
Acumulator 24V, 7Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1,5 - 2 ore
Vârstă 2 - 3 ani
3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
6 - 7 ani
7 - 8 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 60 Kg
Număr motoare 2
Număr locuri 2
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din buton
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Nu
Caracteristici speciale Acceleratia şi frâna pe aceeaşi pedală
card SD
claxon
comutator oprire/pornire faruri
control volum
efecte de sunet realiste
faruri cu LED-uri
faruri și stopuri care se aprind
ieșire USB
mufă MP3
muzică
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
scaun reglabil în funcție de dimensiunile copilului care asigură un confort maxim
sunete și lumini
suspensii pe roțile spate
voltmetru

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating
Livrare în toată țara
După fiecare comandă plasată în site-ul nostru, veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru confirmarea comenzii și a modalității de livrare și plată. Livrarea se va face oriunde în țara prin firme de curierat rapid direct la tine acasă.
Retur in 14 zile
Poți returna în termen de 14 zile produsele comandate de pe site-ul premierkids.ro indiferent de motiv. Iți poți alege un alt produs sau primești banii înapoi rapid și simplu.
Gamă variată de produse
Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri produse de calitate superioară și avem grijă în permanență să actualizăm un stoc cât mai variat de produse.