Catalog de produse
Meniu principal
Închide
- 7 %
Masinuta electrica SUV Premier BMW X5M, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, negru

Alertă stoc

Email *
Introduceți un email și veți fi notificat pe email în momentul în care produsul revine pe stoc!

Masinuta electrica SUV Premier BMW X5M, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, negru

1289 Lei
1199 Lei
Ați economisit 90 Lei
Culori disponibile
Masinuta electrica SUV Premier BMW X5M, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, rosu
Masinuta electrica SUV Premier BMW X5M, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb
Masinuta electrica SUV Premier BMW X5M, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, albastru
Cadou
Set 2 numere personalizate pentru masinute electrice
Husa (prelata) protectie praf pentru masinute electrice copii
Producator
Livrare
Luni, 24 Iun - Marti, 25 Iun
Garanție : 24 luni (detalii)
Persoane fizice : 24 luni
Persoane juridice : 24 luni
Features

Descriere

Confort sporit al condusului pentru copii începători.

Copilul dumneavoastră va fi întotdeauna în trend și se va bucura de plăcerea de a conduce o mașinuță ce imită foarte aproape designul unui BMW X5M, făcând-o practic o jucărie perfectă pentru copii al căror părinți sunt fanii acestui brand. Mai mult, această mașinuță are licență originală BMW, asta înseamnă că ea include toate detaliile modelului original la o calitate foarte ridicată. Remarcabil este faptul ca geamurile de la portiere precum și parbrizul sunt din plastic transparent, efectul rezultat fiind spectaculos. Roțile din cauciuc EVA asigură o călătorie liniștită și confortabilă pentru cei mici, fie acasă, fie în gradină, fie în parc.

 

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 45W alimentate de la o baterie de 12V, 7Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

 

Suspensii pe cele 4 roți

Mașinuța este prevăzută cu suspensii pe toate roțile pentru o deplasare cât mai confortabilă a copilașului dumneavoastră.

 

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

Faruri care se aprind

La pornirea mașinuței, farurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

 

Aer condiționat

Spectaculos! Mașinuța este prevăzută cu opțiunea de "aer condiționat". Pe bordul mașinuței există două fante pe unde ventilator de sub mașinuță împinge aer cu putere spre interiorul mașinuței. Copii cu siguranță vor fi încântați de această opțiune.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în două puncte. Scaunul este reglabil. Dimensiuni scaun: 39 x 18 x 19 cm (lățime x adâncime x înălțime față de podea).

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan confortabil, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

 

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat

și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Bluetooth
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus.
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

Tot pe panoul multimedia se regăsește în partea stânga jos și comutatorul de pornire/oprire a luminilor respectiv aer condiționat. În partea dreaptă există comutatoarele care decid cum este controlată mașinuța: din telecomandă sau manual cu ajutorul volanului și a pedalei de accelerație.

Atenție! mașinuța nu afișează ceasul pe display ci tensiunea disponibilă în bateria mașinuței!

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu buton pentru pornirea ei (butonul din mijlocul panoului multimedia). Se apasă butonul iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin apăsarea aceluiași buton. În partea dreaptă se găsește comutatorul de mers: înainte, parcare sau mers înapoi. Pentru sensul de mers înainte există 3 trepte de viteză (D1, D2, D3) pentru a merge mai repede sau mai încet.

 

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței.

Transportul mașinuței

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea mânerului de transport care se regăsește în fața mașinuței (sub mașinuță) și scoaterea roților de trasnport din partea din spate de sub mașinuță.

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 10V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență BMW.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

ȘI NU UITAȚI! ACEASTĂ MAȘINUȚĂ ESTE ÎNTÂI DE TOATE O JUCĂRIE!

Instrucțiuni & Video

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs


Specificații tehnice

Generale
Marcă BMW
Dimensiuni 132 x 66 x 62 cm
Greutate 23 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 2 x 45W
Rotatii motor 10.000 rpm
Acumulator 12V / 7Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1.5 - 2 ore
Vârstă 2 - 3 ani
3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 30 Kg
Număr motoare 2
Număr locuri 1
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din buton
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Da
Caracteristici speciale 3 viteze
acceleratia şi frâna pe aceeaşi pedală
Bluetooth
bord luminat cu display electronic
card SD
claxon
comutator înainte/înapoi
comutator oprire/pornire faruri
control volum
efecte de sunet realiste
faruri cu LED-uri
ieșire USB
muzică
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
scaun reglabil în funcție de dimensiunile copilului care asigură un confort maxim
suspensii pe cele patru roţi
voltmetru
Personalizare număr Da

Review-uri

Excelentă mașinuță electrică
Mașinuță electrică Premium Rotile sunt Eva moi, are 4 suspensii, scaun reglabil in 3 poziții asigurând reglaj optim odată cu creșterea copilului, scaunul tapițat cu piele ecologica si burete pentru a fi comod, 3 viteze înainte, 1 pentru mers înapoi, capacitate mare a bateriei 12V 7Ah. Radiocomanda eficienta cu delay foarte mic, pornire progresiva de pe loc fără smuciri!
O adevărată mașinuța electrica făcută din materiale de calitate Premium!
Luni la prânz au pus coletul in Constanta marți dimineața m-a sunat Fan Curierul in Oradea sa verifice daca sunt acasă sa mi-o aducă sa nu o transporte degeaba prin Oradea daca-s cumva plecat din localitate, cum îs pensionar încă nu aveam deschis telefonul așa matinal... dar am primit mașinuța miercuri(mea culpa). Este într-adevăr mai grea 24kg fata de altele la 20 sau 14 kg dar la calitatea oferita e excelenta. E mare dar asigura fericirea copilului pentru mai mulți ani!
Au un excelent filmuleț pe site-ul lor pregătit de Mircea si soția lui pentru a te învăța cum s-o asamblezi si sa o pui in funcțiune Felicitări e unul din cele mai bine documentate videoclipuri de prezentare a montării mașinuței. Atenție la procedurile pentru pornirea radiocomenzii care se fac cu mașina oprita! Atenție la cele doua șuruburi cu șaibă turnata pe șurub, pentru fixarea coloanei de direcție pe care se va monta ulterior volanul: foarte ușor se pot scăpa si exista riscul de a intra printr-un orificiu cu diametrul de 1,5-2cm(pe care recomand să-l astupați cu oleacă de scotch oricum nu se folosește la nimic acel orificiu, cablurile trec printr-un alt orificiu asemănător) in interiorul bordului mașinuței de unde e aproape imposibil de recuperat existând si riscul de a se lipi de magnetul difuzorului aflat in interiorul bordului. Electric si mecanic totul funcționează excelent!
Atât Mircea cât și soția acestuia au răbdare să vă explice orice e necesar pentru a vă ajuta la punerea in funcțiune a mașinuței electrice. Respectați ciclurile de formatare a bateriei. Nu o puneți de la început la încărcat. Așteptați până se descarcă spre 10,2 V apoi primele 2 încărcări de 14 ore cu încărcătorul original apoi încărcări de câte 12 ore!
Deși datorita celor 24 kg coletul a fost rupt pe alocuri, datorita modului de împachetare nu a fost nimic lovit zgâriat. Nu a lipsit nimic din inventar. Recomand din toata inima cumpărarea acestui model. Dacă încape în lift și pe uși în casă, în mod sigur nu veți regreta si veți asigura fericirea copilului dvs. pt. mulți ani. Cu respect, Iancu Mircea din Oradea!
Review scris de Iancu Mircea la 10 Mai 2022
RECOMAND
RECOMAND! Masinuta este mai mare decât am crezut.Materiale sunt de calitate. Mult mai frumoasa în realitate. Mulumesc Premierkids
Review scris de Stan Elena la 02 Februarie 2022
RECOMAND!
RECOMAND! Mașinuta este mult mai frumoasă în realitate,revenim cu mult drag Mulțumim!
Review scris de Ionela Drăghici la 27 Aprilie 2023
Recomand!
Mașinuța este mult mai mare si mai frumoasa in realitate! Este fabricata din materiale bune, calitative. Merita sa o achizitionati!
Review scris de Mottl Karola la 15 Noiembrie 2023
Adaugă review-ul tău
Rating

Accesorii opționale

Livrare în toată țara
După fiecare comandă plasată în site-ul nostru, veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru confirmarea comenzii și a modalității de livrare și plată. Livrarea se va face oriunde în țara prin firme de curierat rapid direct la tine acasă.
Retur in 14 zile
Poți returna în termen de 14 zile produsele comandate de pe site-ul premierkids.ro indiferent de motiv. Iți poți alege un alt produs sau primești banii înapoi rapid și simplu.
Gamă variată de produse
Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri produse de calitate superioară și avem grijă în permanență să actualizăm un stoc cât mai variat de produse.