Catalog de produse

Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alba

Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alba

Cod : 6427470003814

899 Lei
Garantie : 24 luni
Stoc disponibil
Livrare standard
Joi, 20 Ian - Vineri, 21 Ian
Culori disponibile
Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, neagra
Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, rosie
Masinuta electrica Premier Mercedes ML-350, 12V, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, albastra
importat de Premier Kids
Cantitate
Cumpără

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs


Descriere

Această mașinuță electrică originală Mercedes-Benz ML350 pentru copii oferă o calitate imbatabilă raport calitate/bani. Mașinuța este fabricată sub licență Mercedes Benz, ML350 este o replică fidelă originalului.

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 40W alimentate de la o baterie de 12V, 4.5Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

Suspensii pe cele 4 roți

Această mașinuță este prevăzută cu suspensii atât pe roțile din față cât și pe cele din spate, asigurând copilului dumneavoastră o călătorie cât mai confortabilă.

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în trei puncte.

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan care imită foarte bine modelul original, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Conector card TF (microSD)
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

 

Atenție! mașinuța nu afișează ceasul pe display ci tensiunea disponibilă în bateria mașinuței!

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu cheie pentru pornirea ei. Cheia se introduce în locașul special prevăzut in bordul mașinuței. Tot pe bordul mașinuței în partea dreaptă se regăsește comutatorul care stabilește modul de deplasare: înainte sau înapoi. Comutatorul are și a treia poziție, cea din mijloc fiind setată pentru modul parcare. Mai există de asemenea și comutatorul de aprindere/stingere pentru farurile și stopurile mașinuței.

Transportul mașinuței și încărcarea bateriei

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea mânerului care se regăsește în partea din spate a mașinuței (sub mașinuță) și deplasarea ei pe roțile din față.

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub scaunul mașinuței.

 

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 10V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Tot de pe telecomandă puteți alege una din cele 3 viteze de înaintare, mai încet sau mai repede. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență Mercedes-Benz.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

Review-uri

recomand
masina este foarte buna. singurul minus este ca nu afiseaza nivelul de incarcare.
Review scris de alin la 26 Aprilie 2018
recomand
o masina excelenta
Review scris de alin la 26 Noiembrie 2019
Recomand ! Mașina si aceasta firma !
Mașina super buna și firma de încredere. Recomand! Plusuri dacă comandați: - firma serioasa și sunt foarte amabili,chiar prietenoși și te ajuta foarte mult cu detalii. - masinuta(raport calitate-pret) excelentă și destul de puternica. - vine cu acumulator calitativ. - livrare foarte rapida(a doua zi ,în weekend) chiar și cu pandemia asta. Minusuri (la mașinuță): -Nu are nivel de încărcare (însă îți poți da seama foarte ușor datorită voltmetrului incorporat) .Foarte important și sper sa modifice și pe site : Dacă IN TIMP CE MASINA MERGE afișează pe voltmetru 10 Volti constant trebuie băgată la încarcat direct in priza (fara prelungitoare) ! - Fiind plastic lucios se zgârie foarte repede ,este ceva normal. P.S: Merita banii pentru bucuria copilului tau.
Review scris de Dumitru Daniel Madalin la 29 Aprilie 2020
Recomand
Recomand aceasta masinuta! Este exact ca in descriere
Review scris de Andreea la 14 August 2020
Adaugă review-ul tău
Rating