Catalog de produse

Masinuta electrica Mercedes GLC 63S Maxi negru

Masinuta electrica Mercedes GLC 63S Maxi negru

1799 Lei
1429 Lei
Ați economisit 370 Lei
Garantie : 12 luni
Stoc disponibil
Culori disponibile
Masinuta electrica Mercedes GLC 63S Maxi albastru
Masinuta electrica Mercedes GLC 63S Maxi alb
Masinuta electrica Mercedes GLC 63S Maxi rosu
importat de Premier Kids
Cantitate
Cumpără

Descriere

Unul din modelele cele mai râvnite este Mercedes GLC 63S acum și în varianta Maxi pentru doi copii simultan!. Este o bijuterie de mașină pentru copilul tău, copiază fidel stilul și toate caracteristicile de succes ale modelului original. Mașinuța este prevăzută cu o multitudine de facilități

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

Suspensie

Mașinuța este prevăzută cu suspensii pe toate cele 4 roți.

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în două puncte. Lățime scaun: 55cm.

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan care imită foarte bine modelul original, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

 

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat

și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Conector card TF (microSD)
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus. Afișarea este făcută și grafic pentru a fi mai ușor de urmărit și de copilul tău
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu buton pentru pornirea ei (comutatorul rotund mare). Se apasă butonul care se va aprinde iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin apăsarea aceluiași buton. Deasupra comutatorului de pornire, se găsește comutatorul pornire/oprire lumini faruri și stopurile mașinuței (comutatorul roșu). Comutatorul din mijloc permite activarea sau dezactivarea motoarelor roților din fata (tracțiune pe 2 roți sau tracțiune pe 4 roți), iar in partea dreapta se găsește comutatorul de viteză: viteză mare sau mică (pozițiile D2 sau D1) sau mers înapoi (R).

Transportul mașinuței

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea mânerului de transport care se regăsește în spatele mașinuței (sub mașinuță) după care se ridică și se face deplasarea pe roțile față!

ATENȚIE! Când transportați mașinuța cu ajutorul trollerului, dezactivați motoarele de pe roțile față punând comutatorul pe poziția 2WD!

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub bancheta mașinuței.

 

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență Mercedes-Benz.

ATENȚIE! Nu utilizați mașinuța pe iarbă sau nisip!

 

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 10V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Specificații tehnice

Generale
Marcă: Mercedes
Dimensiuni: 135 x 85 x 61 cm
Greutate: 28 Kg
Material: Otel, plastic
Anvelope: Spuma EVA
Motor: 4 x 40W
Acumulator: 12V 10Ah
Timp de încărcare baterie: 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată: 1 - 1.5 ore
Vârstă: 2 - 3 ani
3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
6 - 7 ani
7 - 8 ani
Pentru: Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă: 50.00 Kg
Număr motoare: 4
Număr locuri: 2.00
Tip scaunel: Piele ecologica
Tip pornire: Din buton
Slow start: Da
Telecomanda: 2.4 GHz
Sistem troller: Da
Caracteristici speciale: Bord luminat cu display electronic
card SD
claxon
comutator înainte/înapoi
comutator oprire/pornire faruri
control volum
echipată cu faruri faţă şi stopuri care se aprind la pornire şi oglinzi retrovizoare
ieșire USB
mufă MP3
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
sunet de pornire (imită sunetul de ardere a motorului)
suspensii pe cele patru roţi
tracțiune 4x2
tracțiune 4x4
voltmetru

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating

Instrucțiuni de asamblare

Prezentare produs