Catalog de produse

Masinuta electrica 4x4 Premier V-Twin, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb

Masinuta electrica 4x4 Premier V-Twin, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb

Cod : PR201900001055

- 16 %
Masinuta electrica 4x4 Premier V-Twin, 12V, 2 locuri, roti cauciuc EVA, scaun piele ecologica, alb
CADOU
Set 2 numere personalizate pentru masinute electrice
Produsul nu mai face parte din oferta
Premier Kids

Vă recomandăm următoarele articole

Descriere

Premier V-Twin! Ce monstru de mașină de teren pentru copii! Prevăzută cu 4 motoare puternice pentru o tracțiune 4x4 care face față celor mai provocatoare trasee. Mașinuța este prevăzută cu o banchetă unde pot sta simultan 2 copilași, fiecare copilaș având propria centură de siguranță. Părinții pot în orice moment să preia controlul mașinuței cu ajutorul telecomenzii din dotare.

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 4 motoare de 45W alimentate de la o baterie de 12V, 10Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate durabile (din spuma EVA) ce conferă o rulare lină și silențioasă. Totodată roțile au un profil tipic mașinilor de teren.

 

Faruri care se aprind

La pornirea mașinuței, farurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Pentru economisirea bateriei, farurile pot fi oprite în orice moment cu ajutorul comutatorului situat pe panoul multimedia de pe bordul mașinuței.

 

 

Banchetă din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu o banchetă de două locuri din piele ecologică, confortabilă și spațioasă. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu două centuri de siguranță în două puncte.

ATENTIE! MODELUL BANCHETEI CU CARE ESTE PREVĂZUTĂ MAȘINUȚA ESTE CEL DIN POZA DE MAI JOS (în galeria foto modelul banchetei este în două culori, model care nu este disponibil în oferta noastră!)

 

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan confortabil, pe volan există 2 butoane, unul acționează claxonul iar celălalt pornește melodiile cu care este prevăzută mașinuța. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

 

Bord multifuncțional

Bordul include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Conector card TF (microSD) - situat în partea de dedesubt al panoului
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței) - situat în partea de dedesubt al panoului
  • Pe panou in partea de sus sunt 4 leduri colorate, care indică gradul de încărcare al bateriei (mașinuța include voltmetru). Când rămâne aprins doar ledul roșu, pentru protecția bateriei, vă rugăm să opriți mașinuța și să puneți bateria la încărcat.
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii
  • include radio FM

 

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu buton pentru pornirea ei (comutatorul rotund din centru). Se apasă butonul care se va aprinde iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin ținerea aceluiași buton pentru aproximativ 3 secunde. În partea dreaptă a butonului de pornire se regăsește comutatorul care stabilește modul de deplasare: înainte sau înapoi. Comutatorul are și a treia poziție, cea din mijloc fiind setată pentru modul parcare.

 

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub panoul multimedia de pe bordul mașinuței.

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 10V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

 

Specificații tehnice

Generale
Marcă Premier
Dimensiuni 138 x 93 x 93 cm
Greutate 28 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 4 x 45W
Rotatii motor 10.000 rpm
Acumulator 12V / 10Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1 - 1.5 ore
Vârstă 3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
6 - 7 ani
7 - 8 ani
8 - 9 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 50.00 Kg
Număr motoare 4
Număr locuri 2.00
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din buton
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Nu
Caracteristici speciale 2 locuri prevăzute cu centuri de siguranţă
capota se deschide
card SD
claxon
comutator înainte/înapoi
comutator oprire/pornire faruri
control volum
echipată cu faruri faţă şi oglinzi retrovizoare
ieșire USB
mufă MP3
muzică
portbagaj care se deschide
radio FM
tracțiune 4x2
tracțiune 4x4
voltmetru

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs