Catalog de produse

Masinuta electrica Ford Raptor Politie alb

Masinuta electrica Ford Raptor Politie alb

Cod : FORDRANGER

- 9 %
Masinuta electrica Ford Raptor Politie alb
CADOU
Set 2 numere personalizate pentru masinute electrice
1499 Lei
1359 Lei
Ați economisit 140 Lei
Garantie : 12 luni
Stoc epuizat
Culori disponibile
Masinuta electrica Ford Raptor Politie negru
importat de Premier Kids
Cantitate
Cumpără

Descriere

Uimitoarea mașină de poliție este tot ceea ce își va dori copilul tău. Dotările impresionante ale mașinii va satisface cu siguranță toate așteptările copilului dumneavoastră: girofar sus, bara frontală cu lumini, sirenă, sunete de armă, stație emisie-recepție.

Deplasarea

Pentru deplasare, mașinuța este prevăzută cu 2 motoare de 45W alimentate de la o baterie de 12V, 10Ah.

Roți cauciucate

Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

Suspensii pe toate roțile

Pentru un plus de confort mașinuța este prevăzută cu suspensii pe arc pe toate roțile.

Spațiu de depozitare

Capota mașinuței se ridică și oferă acces la un spațiu de depozitare pentru jucăriile copilașului

Bena portbagajului rabatabilă

Dacă nu încap toate jucăriile copilului în partea din față, nicio problemă, bena portbagajului se rabatează și poate depozita și in spate jucăriile favorite.

Portiere care se deschid

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. Portierele se deschid cu ajutorul butonului plasat pe interiorul mașinuței.

Faruri și stopuri care se aprind

La pornirea mașinuței, faruri și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă.

Pentru un plus de realitate, mașinuța este prevăzută și semnale vizuale specifice mașinilor de poliție, cu bara de spoturi superioară și bara frontală față. Alternativ se aprind lumini roșii și albastre. (luminile funcționează doar dacă se activează sirena sau cânta muzică).

 

Scaun din piele ecologică

Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță în două puncte. În scaun încape un singur copilaș, iar dimensiunile scaunului sunt: lățime 49cm, adâncime 17cm, înălțime spătar 27cm, iar scaunul se găsește la 15cm deasupra podelei.

Manevrarea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu volan care imită foarte bine modelul original, pe volan există 2 butoane, butonul din dreapta activează sirena (prin apăsare succesivă se activează diferite sunete de sirenă, și cu împușcături etc), iar butonul stâng activează claxonul specific mașinilor de poliție. Oprirea sirenei se face apăsând odată claxonul. Conducerea mașinuței se realizează prin rotirea volanului stânga-dreapta, accelerarea se realizează prin apăsarea pedalei, iar frânarea se realizează prin eliberarea aceleiași pedale. Viteza maximă pe care o poate atinge mașinuța este de până la 7 km/h.

 

Bord multifuncțional

Bordul este iluminat

și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:

  • Mufă USB
  • Conector card TF (microSD)
  • Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)
  • Radio FM
  • Bluetooth
  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus.
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

Atenție! mașinuța nu afișează ceasul pe display ci tensiunea disponibilă în bateria mașinuței!

Stația de emisie-recepție

Una din cele mai interesante facilități este faptul că mașinuța este prevăzută cu stație de emisie recepție. Se scoate stația din suport, se apasă butonul roșu și ținându-l apăsat, copilașul poate vorbi la stație, iar tot ce vorbește se aude în sistemul audio al mașinuței. Stația este conectată la conectorul MP3 din panoul multimedia. Dacă doriți să conectați un telefon prin cablu pentru a asculta muzică, stația va trebui dezactivată.

Pornirea mașinuței

Mașinuța este prevăzută cu cheie pentru pornirea ei. Se învârte cheia la dreapta iar mașinuța va porni. Oprirea se realizează prin rotirea cheii la stânga. După pornirea mașinuței, cheia se mai poate roti o poziție la dreapta ce are efect aprinderea farurilor și stopurilor. Lângă locașul de introducere a cheii se găsește comutatorul de viteză: înainte (Forward), parcare (Stop) sau mers înapoi (Back).

Transportul mașinuței

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea mânerului de transport care se regăsește în spatele mașinuței (sub mașinuță) după care se ridică și se face deplasarea pe roțile față!

Încărcarea bateriei

Pentru încărcarea bateriei folosiți încărcătorul primit in colet odată cu mașinuța. Încărcătorul se conectează în locașul special prevăzut care se găsește sub bancheta mașinuței.

Consiliere pentru întreținerea bateriei și reîncărcare:

Încărcați bateria atunci când voltmetrul indică valoarea 10V, încarcarea se va face direct în priză, primele două încărcări de 14 ore, următoarele de 12 ore. Dacă bateria nu este utilizată permanent, ea trebuie să fie reîncărcată cel târziu la fiecare 30 de zile. Nerespectarea acestor recomandări va anula garanția și performanța bateriei.

Telecomanda mașinuței

Dacă copilul dumneavoastră nu poate ajunge la pedala de picior sau dacă are nevoie doar de o mână de ajutor, puteți prelua controlul cu telecomanda wireless pe deplin funcțională. Telecomanda vă oferă controlul complet al direcției, precum și a modului de deplasare înainte și înapoi. Telecomanda este de tip 2.4G, ceea ce semnifică faptul că ea nu va interfera cu alte mașinuțe

Produs sub licență Ford.

ATENȚIE! Vă recomandăm sa nu utilizați mașinuța pe iarbă înaltă sau nisip (există riscul ca iarba sau nisipul să intre la motorașe!). Se poate utiliza pe iarbă mică sau gazon dar în acest caz trebuie să luați în considerare că durata de funcționare va fi mai redusă datorită consumului sporit de putere pentru acest lucru.

ȘI NU UITAȚI! ACEASTĂ MAȘINUȚĂ ESTE ÎNTÂI DE TOATE O JUCĂRIE!

Specificații tehnice

Generale
Marcă Ford
Dimensiuni 130 x 75 x 74 cm
Greutate 26 Kg
Material Otel, plastic
Anvelope Spuma EVA
Motor 2 x 45W
Rotatii motor 12.000 rpm
Acumulator 12V 10Ah
Timp de încărcare baterie 10 - 12 ore
Durată funcţionare cu bateria încarcată 1,5 - 2 ore
Vârstă 3 - 4 ani
4 - 5 ani
5 - 6 ani
6 - 7 ani
7 - 8 ani
Pentru Băieţi
Fete
Sarcină maximă admisă 40.00 Kg
Număr motoare 2
Număr locuri 1.00
Tip scaunel Piele ecologica
Tip pornire Din cheie
Slow start Da
Telecomanda 2.4 GHz
Sistem troller Da
Caracteristici speciale Acceleratia şi frâna pe aceeaşi pedală
Bluetooth
bord luminat cu display electronic
capota se deschide
card SD
claxon
comutator oprire/pornire faruri
control volum
efecte de sunet realiste
faruri și stopuri care se aprind
girofar
ieșire USB
mufă MP3
muzică
portbagaj care se deschide
portiere care se deschid
prevăzută cu centură de siguranţă
radio FM
stație emisie-recepție
sunete și lumini
suspensii pe cele patru roţi
viteză: 7 km/h
voltmetru

Review-uri

Nu există review-uri introduse. Fii primul care adaugă un review!
Adaugă review-ul tău
Rating

Instrucțiuni de asamblare


Prezentare produs